Λογότυπο ελαιών οδοί

Λειτουργώντας από το 1928, η εταιρία «Ελαιών Οδοί» αποτελεί μία κάθετη μονάδα παραγωγής ελαιολάδου. Η συλλογή των ελιών από τους ελαιώνες μας στην περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας, καταλήγει μέσω της τυποποίησης από υπερσύγχρονα μηχανήματα, στην εμπορία έξτρα παρθένου ελαιολάδου και άλλων προϊόντων, στην τοπική και διεθνή αγορά.

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία μας συνιστά μία κάθετη μονάδα παραγωγής ελαιολάδου, αποτελούμενη όμως από δύο διακριτές μονάδες, σε καθεμία από τις οποίες λαμβάνουν χώρα διαφορετικές εργασίες.

Στην πρώτη, με έδρα την Αμφίπολη Σερρών, γίνεται η παραγωγή του έξτρα παρθένου ελαιολάδου από τους ελαιώνες μας που βρίσκονται στην περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας (Νομοί Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής), μέσω της διαδικασίας ψυχρής έκθλιψης της ελιάς.

Στη δεύτερη, με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, λαμβάνει χώρα η τυποποίηση αυτού του έξτρα παρθένου ελαιολάδου και των λοιπών μας προϊόντων, με σκοπό την προώθηση και την εμπορία τους. Το υπερσύγχρονο τυποποιητήριο μας εγγυάται την αυθεντικότητα και την ποιότητα του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου και των λοιπών προϊόντων μας που καταλήγουν στους καταναλωτές.

Εταιρικό βίντεο

Περιηγηθείτε στους χώρους παραγωγής στην Αμφίπολη.

Ποιότητα και υπηρεσίες

Διαθέτοντας μία κάθετη μονάδα παραγωγής ελαιόλαδου η ELAION ODOI παράγει
μία σειρά τελικών προϊόντων που απευθύνονται στην τοπική και διεθνή αγορά. Αναλαμβάνουμε την συλλογή του καρπού της ελιάς από τους ελαιώνες μας, την επεξεργασίας τους, την παραγωγή του ελαιόλαδου και την τυποποίηση του τελικού προϊόντος.

Τυποποίηση κατά ISO 22000

Τόσο η διαδικασία της παραγωγής που ακολουθούμε στο ελαιοτριβείο μας, όσο και η διαδικασία της τυποποίησης είναι πιστοποιημένες με σύστημα διαχείρισης τροφίμων ISO 22000.

Βιολογικά πιστοποιημένες διαδικασίες

Ακολουθώντας βιολογικά πιστοποιημένες διαδικασίες, υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής και τυποποίησης βιολογικού ελαιολάδου με τη δική σας ετικέτα.

ISO

Βιομηχανικό ελαιολάδο

Πέρα από την τυποποίηση των προϊόντων ως την κύρια
δραστηριότητα, στη μονάδα μας στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου στη Θεσσαλονίκη
γίνεται και η παραγωγή βιομηχανικού ελαιολάδου από έκθλιψη β’
κατηγορίας ελιάς και β’ κατηγορίας κουκουτσιού από εκπυρήνωση
ελιάς.

Ιδιωτική Ετικέτα (PL)

Παρέχουμε τη δυνατότητα παρέχουμε σε οποιονδήποτε τρίτο να παράγει και να τυποποιήσει ελαιόλαδο μέσω των τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις παραγωγής και τυποποίησης μας, αντίστοιχα.

Εγκαταστάσεις στην Αμφίπολη.

Εγκαταστάσεις παραγωγής στην ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου.