Έναρξη περιόδου συγκομιδής

Βρισκόμαστε στην περίοδο έναρξης της συγκομιδής των ελιών και η παραγωγή ελαιόλαδου έχει ήδη ξεκινήσει στις εγκαταστάσεις μας στην Αμφίπολη Σερρών. Στο πρώιμο αυτό στάδιο, πρωταγωνιστής της διαδικασίας παραγωγής είναι φυσικά το μοναδικό αγουρέλαιο με το λαμπερό πράσινο χρώμα του, κάτι που οφείλεται στις χλωροφύλλες του άγουρου ακόμα ελαιοκάρπου, οι οποίες προσδίδουν στο αγουρέλαιο μας σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Η παραγωγή του ελαιόλαδου που ξεκινάει κάθε χρόνο τους φθινοπωρινούς μήνες στη μονάδα παραγωγής της εταιρείας μας, είναι πιστοποιημένη με σύστημα διαχείρισης τροφίμων ISO 22000. Είναι επίσης βιολογικά πιστοποιημένη σαν διαδικασία, κάτι που μας καθιστά τη μοναδική εταιρεία σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα που παράγει υψηλής ποιότητας βιολογικό ελαιόλαδο.

Η εγγύηση αυτή που παρέχουμε καθώς και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στην Αμφίπολη, έχουν ως αποτέλεσμα πλήθος ελαιοπαραγωγών απ’ όλη τη Μακεδονία να μας επιλέγει κάθε χρόνο προκειμένου να παράγει ελαιόλαδο.

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος για να σας εξυπηρετήσουμε, ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει στα τόσα χρόνια λειτουργίας μας.